5. Medzinárodný Veľtrh Cvičných Firiem 2012 v Ostrave (26.3.)

29.03.2013 14:10

V pondelok 25.3. ráno sa štyria vyslaní zástupcovia cvičnej firmy BERLIAN, s. r. o. vybrali na 5. medzinárodný veľtrh cvičných firiem v Ostrave. Poobede sme po 3-hodinovej ceste vo vlaku dorazili do Ostravy. Zmrznutí od zimy sme sa dostali na internát, ubytovali sa a chvíľu si oddýchli. 

Naše ďalšie kroky viedli na výstavisko, kde sme si zložili všetky firemné veci a pripravovali stánok na zajtrajší veľtrh. V nevykurovamom výstavisku sme mrzli aj naďalej, kým sme sa po 2-hodinovej robote konečne nedostali do mesta posilniť sa. 

Na druhý deň ráno sme sa súťažne naladení ponáhľali  doladiť detaily na hotovom stánku. Po srdečnom privítaní a zahájení veľtrhu sme začali obchodovať. Celý deň sme sa veľmi snažili a dali zo seba všetko, čo sme mohli. Stánok bol stále plný ľudí, najmä študentov.

Po zahlásení, že veľtrh sa chýli ku koncu a môžme upratať stánky, sme všetko zbalili a netrpezlivo čakali na vyhodnotenie. Náš riaditeľ Lukáš Šidík vyhral cenu za najlepšieho reprezentanta cvičnej firmy. Ako vecnú cenu dostal elegantnú značkovú košeľu s kravatou a pánske hodinky. K tomuto oceneniu mu gratulujeme. Po skončení sme sa štastní a obohatení o nové skúseností  vybrali domov a radosť z úspechu nám nepokazila ani snehová kalamita a meškanie vlaku.

Späť